Tjugofjärde Augusti



Skolan idag gick bara bra, va inte lika trött idag eftersom jag somnade precis efter fångarna på fortet, ska försöka med samma ikväll också !
Har en massa saker jag måste göra innan helgen och sen på fredagen blir det att börja packa oså sen på lördagen ska jag & emmsii förhoppningsvis åka till Andréa om jag fixar skjuts hem ! skulle igentligen sova där men vi ska åka till Stockholm vid ett på söndag så det blir lite stressigt annars.
Igår fick jag min efterlängtade foundation från Mary key som är superduper bra !
 
Hejdå sålänge !

22 Augusti


Då allting var som det ska vara, eller nästan iallafall


Hej Hej !
Idag har det varit en seg dag, har inte gjort så mycket mer än kollat på film och spelat lite wii, ska snart åka och jobba till 22, är inte sugen för fem öre men det är bara att åka dit med ett leénde på läpparna och hoppas att det blir bättre, som det oftast brukar bli. Imorgon är det skola och vi har nog inga vanliga lektioner utan bara praktiskt imorgon skulle jag tro det blir nog bra.





21 Augusti

DANIEL & PAPPA Jag älskar er !
Idag har jag haft en jobbig dag, har tänkt mycket oså och då blir det jobbigt ibland, är så glad att jag har Världens pojkvän i närheten ! Kan inte förstå att det bara är en vecka kvar tills vi ska åka till Grekland med min Familj ! ska bli så skönt att komma bort, även fast det inte är jobbigt i skolan oså utan bara roligt så ska det endå bli skönt ! :)
Ser också fram i mot nästa helg när jag ska få träffa mina underbara vänner händer ju tyvärr inte så ofta nu när skolan har börjat och de värsta är att man inte hinner med att träffa alla samtidigt som förr.
Ingenting är sig likt.

Jag är glad !

Saknar min Tilla jätte mycket !
 
För de första så är jag  glad för att jag nyss vaknade (utan att någon väcker mig) sen blev jag glad för Thereses pojkvän är sååå bra och snäll och allt eftersom han hjälpte mig när ja hade problem på den hära bloggen :D
Sen blev jag ytteligare glad när jag kollade på mina bilder sen Klassresan till Liseberg med de bästa vännerna i hela världen ! :) Toppen
Ne nu har jag inte mera tid att sitta här, har lovat mig själv att damsuga mitt rum innan jag åker och jobbar några timmar det ser verkligen förjävligt ut ! 
 
Puss Hej sålänge !


Jag saknar er hur mycket som helst !

<3:(

18 Augusti

Min morgon var verkligen hemsk, vaknade vid sju, & missade såklart bussen och hela köret men det gick ju bra endå eftersom jag tog sena bussen och tågen iallafall. kollade synen inför körkortet idag också det tog typ bara 3 min sen var jag klar så snart blir det bara att börja köra :D. annars var skolan bra men väldigt seg fast mycket bättre än igår och lite lite mera framsteg när det gäller klassen skulle jag vilja säga ;). efter skolan åkte jag in till örebro slingade håret och klippte mig sen eftersom det blev massa tid kvar innan tåget gick hem så gick jag och köpte 2 nya as fina bhar på change ! Nu ska jag vänta på att Daniel ska komma och kolla på film med mig ! :) Sen ville jag tacka Snälla Therese och hennes pojkvän för en jättefin blogg ! :)

Födelsedag

Idag fyller jag år och eftesom det inte blir kalas förens på måndag så händer inte så mycket idag. har jobbat från 12-16, massa som har sagt grattis vilket jag tycker är jättekul :D, ovanligt många som reagerade när jag kom idag ;), jobbade iallafall med jätte roliga människor och blev en riktigt glad dag på jobbet ! Ikväll ska jag först åka till min kusin och hälsa på saknade Susanne, Janne och Sabina som är där över helgen, länge sen jag träffade de :) Sen blir det åka till daniel och mysa massvis ! Blir nog en toppen födelsedag iallafall :)

RSS 2.0