when something is wrong



Hejsan !

i helgen blev det mycket jobb skönt endå att få träffa massa andra roliga människor det är de bästa !
idag har jag gjort två prov det hoppas jag att det gick bra det känns så iallafall men man vet ju aldrig
träningen igår gick sådär, det var as kul och så men det kändes att jag kunde ha gjort lite till, känns som om jag börjar bli sjuk faktiskt kan ju bero på det :(
Ikväll är det zumba eller va de nu kallas tror jag ska dit iallafall får se, måste ju iallafall testa en gång och de om jag gillar det..
imorgon äre sista dagen i skolan för veckan skönt sen blir det boxercise imorgon igen och förhoppningsvis daniel efter det annars vet jag inte riktigt nåt måste jag annars hitta på !
 

...




Allt bara vänds upp och ner, fram och tillbaka
hinner inte med, så mycket värre än en mardröm

Grekland





Inatt sov jag inte alls mycket, eller jag vaknade vid fyra och bara låg och tänkte, lyssnade på när daniel andades och försökte sova men det gick absolut inte..
Idag har jag lagom med träningsvärk i hela ryggen armarna och benen inte skönt kan jag lova men det är värt det för det var så himla kul igår :)
stannade hemma kände mig inte alls på topp för skolan och eftersom jag har matteprov imorgon så kändes det bra att plugga till det istället. annars har jag och daniel sovit & kollat på tre Beck filmer !
om en timma ska jag på personalmöte sedan hem och plugga ännu mera
flera Grekland bilder kommer finna på facebook för de som kan och vill se :)
 
Hej då


Hjärtat





Skolan idag var rätt lugn iallafall, fick bara diska efter helgen med chokladmässan sen slutade vi vid ett så blev inte så jobbig ändå, imorgon är det vanliga lektioner, plus att jag har personamöte plus att jag ska hinna plugga till matte prov plus att jag ska på zumba.. ojoj blev rätt mycket ändå får se om jag hinner allt hoppas på det bästa.. Nu ska jag snart åka på den efterlängtade BOXERCISEN ÄNTLIGEN ! :D:D
Grattis Andréa på födelsedagen också !


<3






Ibland kommer sånna här dagar som man inte vill vara med om, som man aldrig vill uppleva,  Men den här dagen kommer jag uppleva som jobbig  i resten av mitt liv just den här dagen. saknaden är så stor så det finns inte..
även fast jag vet att jag inte är ensam om det känner man sig ensammast i hela världen
Två år sen Jag älskar dig mamma och kommer alltid att göra <3


RSS 2.0