Ny vecka nya möjligheter

Humöret är på topp nu kan jag lova ! händena skakar som bare den idag tränade jag & Emmelié jättehårt och det var suuperkul :D:D sen avslutade jag med en stund på bandet det kändes mycket bra :)
Ett tips till er som också får skoskav eller blåsor på fötterna när ni springer ha Potatismjöl i strumprona det gör susen ;) haha testade det idag och har inte ont alls det är bara mina dumma skor som behövs bytas ut :P men det kommer väl det också
Nu ska jag varva ner, ta en dusch, läsa lite och sova imorgon blir det långdag med prov och hela köret mindre kul men men sånt är livet

Saaaknar min Daniel suuupeeeeer mycket !

/ Ida Emelie Maria Makkonen ♥

Kan man rå för allt man gör ?

Hemma från skolan idag allting har sina skäl. ställde klockan på 10.00 så jag inte skulle sova bort hela dagen, Har nyss ätit frukost snart blir det lite plugg och annat. 
Dax att förbereda sig för en vecka med massa träning förhoppningsvis (:

/ Ida Emelie Maria Makkonen ♥




Tooodoooo

HejHej
vaknade att att alla 1000 hundar vi har i detta hus skällde massa klockan 6 imorse ÄLSKAR HUNDAR men lyckades somna om till halv 11 då jag kollade på ett avsnitt av bartenderskolan och kääkade frukost !
Har mycket att göra idag måste städa lite för det ser förjävligt ut i mitt rum sen måste jag fan plugga lite också :(
Inte roligt nånstans :(. Men i eftermiddag ska jag & pappsen följa med hem till Amanda och fira henne som fyller år idag !
måste snabba på nu så jag hinner med allt
hejdå !

/ Ida Emelie Maria Makkonen ♥


Dag 10 - Mina Syskon

 Tommie är sju år äldre än mig och bor i Askersund med sin flickvän Mikaela. Det jag minns sen han bodde hemma och vi var små är att han jämt var ute i sitt rum i en stuga som vi har på gården och jag aldrig fick komma in fast ibland fick jag pengar när jag städade den haha ;) I maj ska jag bli faster för första gången och det ska bli hur kul som helst ! Längar ihjäl mig ! v

Jimmy
är min andra bror som är fem år äldre än mig och han bor hemma ibland och annars bor han hos hans flickvän Kicki som bor i örebro. Jag kommer ihåg när Jimmy alltid kollade på kalle Anka med mig på morgonen innan han och Tommie gick till skolan och se kommer jag ihåg att jag och Jimmy sprang nästan alltid ut och lekte i snön när den första snön precis hade kommit :) v


haha vilka minnen man har :)



Vi som små v


Dag 9 - En resa jag minns

Måste välja första gången jag var utomlands då var vi i Gambia.
 Efter allt hemsk och jobbigt som hade hänt så bestämde pappa, jag och mina bröder att vi skulle åka till Afrika i två veckor! Dit följde också mina bröders flickvänner Mikaela och Kicki med sen också min faster och hennes man. Det var jättevarmt och fint väder båda veckorna och vi hade det jättebra ! Den resan glömmer jag aldrig !

 

 
Jag, Tommie & Jimmy




Krokodilen & Jag :)


Träningsvärk !

Idag är jag iallafall lite gladare och på bättre humör. Idioter för mig är oftast det några timmar sen blir de snälla igen :)
Funderar på att lägga mig och sova en stund nu för jag är supertrött. Vid sex åker jag och tränar boxercise med underbara Emmelié sen efter det ska jag hem till min efterlängtade älskling och laga mat och gooosa :)
Hej då ! / Ida Emelie Maria Makkonen v




Dag 8 - Något jag ser fram i mot

Just nu ser jag fram i mot helgen för då ska jag köpa en STOOOOR godispåse och fira att jag har varit så duktig och tränat massvis den här veckan och faktiskt inte ätit nåt godis alls i veckan :D !




Dag Sju Mina vänner är bäst


Amanda & Jag 2008 v

 
 
Jag & mina brudar + Alex 2010
åååh så kul vi hade !
misssssssss v


 

Sjunger för fullt på skolavslutningen -10
v



Mina nya vänner v


 
 
Söt Louise & Jag (: v

 



Ellaaan Jag och Emssiii v

Sen Andréa & Ninni också men dem har jag nog inget kort på än men tycker om er iallafall som bare den ! v

Jag har underbara vänner !
hoppas jag inte råkat glömt någon :$


Jobbig dag

Äntligen har jag tid att blogga lite nu också. Har haft mycket plugg och med har jag men nu är det inte jättebrottom iallafall.
Har varit en piss dag. Allt har varit jobbigt speciellt eftermiddagen och när jag kom hem blev jag ju inte gladare för det.. och nu kommer jag troligtvis inte kunna träffa daniel ikväll heller som jag hade sett fram i mot åååh idag är det inte min dag. Skulle velat ha haft träning idag, de hade jag behövt.

du kan va en idiot !


Underbar helg !

Helgen har varit kanoners ! I fredags var jag och mina underbara friends hemma hos Ahlis och hande huuur kul som helst ! Kommer upp bilder på FB senare ikväll hinner inte nu för ska åka och jobba några timmar nu
Hörs senare ! Pusssissar
/ Ida Emelie Maria Makkonen


Snart 2 år !

Idag har jag och Daniel Anders Juhlin varit tillsammans i ett år och elva Månader ! Tänka sig att han inte tröttnat på mig än :D haha
Ikväll ska både jag & han träna så efter boxercisen så ska jag hem till honom och mysa massvis !
ÄNTLIGEN BOXERCISE !!

Ha en bra kväll ! / Ida Emele Maria Makkonen v



Jag älskar dig !

Dag seis - Min dag

Min dag idag har typ varit som alla andra ämnes dagar förutom att det har blivit massa ändring i schemat. På Onsdagar så ska jag och Hanna börja vid halv 11 eftersom vi ska läsa spanska på distans (tror jag). Så idag fick vi 2,5 timmars rast på morgonen så vi började på vår Livsmedelsuppsats. Sen så hade vi datakunskap där vi fortsatte med våra hemsidor. Efter det gick vi och åt mat sen hade vi svenska där vi håller på med Grekisk mytologi och ska göra en skriftlig och en muntlig del i det. Sen fick jag sluta eftersom jag fick jobba matten hemma istället!

Lite långtråkigt att läsa kanske men det är iallafall en helt vanlig dag i skolan för mig :)

 


Tröttare än någonsin

Kom hem runt 04.30 inatt dagen efter man har varit uppe i 23 timmar är inte rolig asså. Har varit sjukt trött hela dagen även fast jag har sovit hela dagen. Men det är absolut värt det ! Det var sjukt häftigt att vara så nära scenen i globen och se artister uppträda och sen när allt väl var slut blev det efterfest framför scenen och då sprang man på vissa kändisar med blicka och glas högt och lågt. Det var verkligen en grym upplevelse och något jag garanterat kommer göra igen !
Så idag har jag ju inte gjort så mycket då mer än att sovit men imorgon blir det skola som vanligt  och förhoppningsvis har jag spanska på morgonen ! :)

Idrottsgalan 2011 v


Dag 5 Min utbildning

Jag går på Hotell & Restaurang programmet i Hallsberg. Där så får vi variera mellan varmkök där vi lagar massa mat och just nu lär oss massa grunder, Kallkök där man gör för & efterrätter, bakar och massa annat och sen servering. . Vi håller på med samma sak i 8 veckor sen byter vi. Sen så klart har vi kärnämnena och lite andra ämnen också. I trean sen kommer vi har bar & dryckes kunskap också ska bli jätteroligt :). Jag ångrar verkligen inte att jag tog de programmet det är hur kul som helst och inte alls mycket plugg. Efter gymnasiet tror jag att jag kommer vilja plugga vidare men vet inte riktigt till vad än. Den som lever får se :)
/ Ida Emelie Maria Makkonen

Kommer bli en superbra kväll !

Hej hej !, kom nyss hem från örebro. Var tvungen att åka in och köpa en svart serverings skjorta till på Måndag :D För då ska min klass åka till Stockholm och servera på idrottsgalan i Globen! Är så spänd och det ska bli såå kul ! Sen såklart när jag ändå va inne köpte jag en blå skjorta jag hade tänkt ha imorgon när jag ska träffa älsklings släkt på en "kräftskiva" :) sen köpte ja lite annat också :)
Nu ska jag och Daniel snart bestämma vilken film vi ska se efter Let's Dance och sen så ska vi laga mat också !
Ikväll blir det Kyckling & Pommes med god sallad & sås muuums !
Ha en bra kväll för det ska jag!
/ Ida Emelie Maria Makkonen v

Världens Bästa


Dag cuatro Det här är viktigt för mig

Jag tycker det är viktigt för mig att folk omkring mig mår bra. Annars mår inte jag heller bra och gör nästan vad som helst för att den personen ska må bra och det är kanske inte heller alltid rätt av mig.
Det är viktigt för mig att jag har någon jag kan vända mig till om jag inte skulle må bra, annars stänger jag allt inom mig och då är jag helt som vanligt när jag är bland folk men när jag är ensam mår jag istället jättedåligt.
För mig är det också viktigt att jag har drömmar så jag har något att sträva efter.



Dag 3 Min Underbara pappa

Här är världens bästa pappa såklart !
Han jobbar som väktare och har gjort så länge jag kan minnas han är den som står mig närmast av alla på hela jordklotet och om han försvann skulle jag också göra det, det är sant.
han ställer alltid upp för mig och hjälper mig så fort jag har problem (om jag har lust att berätta det för han)
Vi har varit med om så mycket jag & mina bröder och han så det är för att han är så stark vi har klarat allting.
I Maj så ska min pappa bli farfar så då blir han väldigt gammal fort ! :D

 

Älskar dig pappsen v


Lite frågor

Nämn något som gjorde dig glad igår: De i skolan :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: va i skolan och hade hotell
Vad gjorde du för 15 min sedan: Käka
Det sista du sa högt: Ring mig sen
Det senaste någon sa till dig:  hejdå
Vad har du druckit idag: mjölk & äpplejuice
Vad var det senaste du åt: mos
Vad var det senaste du köpte: ramlösa
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu: blött & mörkt
Godaste glassmaken: Choklad, jordgubb saltlakris
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ne
Sover du tungt: ah hemma iallafall
Drömmer du mardrömmar: ah
Trivs du med ditt jobb: jadå
Favoritklädsel: nåt jag trivs i
Favoritlåt just nu: Just nu Elegi
Vad ser du om du tittar till höger: en soffa
Vad gör dig glad just nu: när jag tänker på måndag
Vad ska du göra härnäst: tvätta bort sminket
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: muy bien
Favoritgodis: choklad
Kläder just nu: strumpbyxor & laxåIF tröja (Y)
Sommarplaner?: Ha sjuuukt roligt med mina vänner !
Hur många kuddar sover du med: 4 men vissa nätter 2
Spelar du något instrument: nej, kan LITE piano
Morgon eller nattmänniska: morgon när det inte är skola & natt annars
Vad är viktigast för dig:  Mina vänner, familj, släkt & pojkvän
Är du kittlig: jovisst är jag det
Snarkar du: Nej
Stjärntecken: Lejon
Äckligaste insekten: Stora spindlar
Längtar du mest efter just nu: Att bli vuxen

Dag dos Något om mig som folk inte känner till

Något som INGEN vet om mig vet jag inte om det finns?, eller jo kanske nåt men det vill jag ju inte skriva här HeHeh...
Hm vad ska vi ta nu då, skulle kunna ta att när jag var liten då ville jag bli en barnsköterska som hjälper och har hand om nyfödda bebisar, eller min mamma ville att jag skulle bli det och då ville såklart jag bli det :), jag älskade bebisar och gör fotrfarande (:




Nyfödd liten Cristian 2008 (:


Från Ica supermarket laxå till mig

Mina bikinisar jag beställde och fick förra veckan !
( Jag brukar vara super dålig på att köpa bikini innan sommaren men iår är jag tidigt ute ;D )




Gillar dem än så länge iallafall, blir väl annat när sommaren kommer skulle jag tro (;


Dag 1 Favoritplagg ur min garderob

Eftersom jag inte kunde välja en så får dessa tre bli mina favoriter !

Ida gillar spets (y)

          

Nu är det dax !

Eftersom jag går i skolan nu och inte gör så mycket varierande i skolan än att ha olika lektioner så tänkte jag göra en sånhär lista ! :)


Dag 01 – Favoritplagg ur min garderob

Dag 02 – Något om mig som folk inte känner till

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här är viktigt för mig

Dag 05 – Min utbildning

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Något jag ser fram emot

Dag 09 – En resa jag minns

Dag 10 – Mina syskon

Dag 11 – Det jag är mest rädd för

Dag 12 – Min största svaghet

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Min favorit-tävling

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Något jag är beroende av

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Vad gör mig imponerad?

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Detta vill jag göra innan jag dör

Dag 21 – En stund jag minns

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Här bor jag/mitt rum

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ettbra ögonblick

 :):):):)


För halkigt, blåsigt och för mörkt

Usch hatar verkligen vädret ! går inte ens att gå ut och gå !
så min sista dag på lovet fick bli att sitta inne och plugga. Gick upp alldeles för sent idag så fick inte lust med någonting. Längtar tills skolan imorgon, så man kommer in i vardagen igen och inte sover bort hela dagarna !
Det är alltid skönt att somna om när man vaknar klockan åtta men sen när han har sovit till 12-1 är de fan inte värt det. Det kommer ju ta ett tag innan man är van att gå upp halv 6 igen men imorgon är man tvungen och det är ju alltid en början och Hoppas jag blir helt frisk nu till träningen börjar !
Hejdå

 / Ida Emelie Maria Makkonen


Min Helg

Helgen har varit mycket bra. I fredags jobbade jag till nio sen åkte jag till klara där det blev en ovanlig men tillslut rolig kväll :)
I lördags var jag och Daniel hemma hos honom och åt god mat tillsammans med några i hans släkt och familj, sen kollade vi på Frozen en sjuuukt bra och spännande film som jag verkligen kan rekomendera till er som inte sett den. Imorse när vi vaknade kollde vi på Black Water och det var andra gången jag såg den och det är jättebra också !
Sen senare åkte vi hem till mig och jag fick träffa mina kusiner som jag inte har träffat på jättelänge mycket roligt :)
Imorgon ska väl alla till skolan utom jag eftersom min klass är ledig tills på tisdag !





Allt blir så konstigt ibland, men jag älskar dig <3


Tack för igår !

Mycket prat & skratt, så det ska vara :)




Jeopardy



Barn Geni



& 101 Dalmatiner
102 blev vi för trötta för så vi satt och pratade till 05.00 ist :)







Roligaste kvällen på länge !
v


Nu lämnar jag mitt hem !

 Hej då nu ska jag åka till herrgårdsvägen och ha en supermysig & rolig kväll med
EMMA AHLSTRÖM & ELLEN OSKARSSON !
                          v



Tankar

Finns så sjukt mycket saker jag önskar, saknar och framför allt vill.
Jag önskar att jag kunde vara mer kreativ, att jag hade något jag var riktigt duktig på som folk uppskattar.
Jag önskar jag hade min syster här som jag kunde rådfråga, ha roligt med, ha tråkigt med och göra allt som man kan göra med en syster. Som en bästa vän, känns förjävligt att veta att jag aldrig skulle ha behövt vara ensam..
Någonting mer jag saknar är just en bästa bästa vän. Tyvärr funkar livet så att alla växer ifrån varandra vare sig man vill eller inte. Man växer upp och alla väljer sina egna vägar alla får nya vänner, endel hittar sina bästa och en del inte, så är det bara och det är ingen som kan bestämma själv hur framtiden ska bli. Jag mår bra och är glad för jag har träffat massa underbara människor och lärt känna massa roligt folk men jag har också förstått vilka vänner som är riktiga vänner. Vänner som jag vet skulle ställa upp, lyssna och bara finnas där. De vänner jag vill fortsätta ha i mitt liv, växa upp med och när jag blir vuxen vill jag kunna tänka tillbaka på den roliga tiden vi hade tillsammans när vi växte upp, för utan er klarar jag mig inte.
Men jag skulle vilja vara vuxen redan nu, så känns det iallafall, vill ha gått ur skolan med bra betyg och speciellt ha lärt mig jättemycket innan jag går ut eftersom jag går en linje och gör saker i skolan som jag tycker är kul och vill lära mig mer av. Tänk om man kunde spola fram tiden, va skönt allt skulle vara. Jag har så mycket drömmar så de inte ens går att förklara.


 


4 januari 2011

GRATTIS PAPPA !
v





3 Januari 2011

Nyår blev toppen till slut ! umgicks med massa roligt folk och hade verkligen jätteroligt :)
Jaha Nytt år & nya möjligheter
idag är det måndag, kommer bli en lugn måndag vaknade brevid daniel imorse och gick ner och fixade frukost till oss två :) pappa var så snäll för han hade köpt med färskt bröd och det va såååååååå gott :)
blev några skärgårdsdoktorn avsnitt igår och ett idag så nu är vi igång igen :D
idag ska jag bara ta det lungt har jag bestämt, ska ta med min vovvsing på en låång promenad, men eftersom vi bor i lilla röfors så får va ta och gå 1000 varv runt hela röfors för det ska bli långt typ :)

Hoppas alla har haft ett bra nyår :)
/ Ida Emelie Maria Makkonen v



Min lilla willy som liten v


RSS 2.0